GLOBALISTI OPEROIVA FORSSA ENGINEERING.

Forssa Engineering Oy on ketterä täyden palvelun tankki- ja putkistourakoitsija. Olemme erikoistuneet paikallaan rakennettavien suurien maanpäällisten tankkien ja putkistojen rakentamiseen. Meillä on yli kolmen vuosikymmenen kokemus kansainvälisestä prosessiteollisuudesta. Forssa Engineering Oy on perustettu Forssassa vuonna 1986. Olemme perheyritys, joka toimii jo toisessa sukupolvessa. Meidän kokenut ammattitaitoinen henkilöstö koostuu projektipäälliköistä, sovittajista ja hitsaajista. Olemme sitoutuneet toimittamaan luotettavaa ja tehokasta asennuspalvelua. Olemme ylpeitä meidän korkeasta osaamisen tasosta ja toimitusvarmuudestamme. – Me pidämme lupauksemme.

TUTUSTU PALVELUIHIN

LAATU & TURVALLISUUS

Toimintamme laatu perustuu sertifioituihin ISO 9001- ja ISO 3834-2-järjestelmiin, joka kattaa PED and EN 729-2 vaatimusmääritykset. Kaikki toimituksemme tehdään Pressure Equipment Directive (PED) direktiivin mukaisesti mukaan lukien dokumentoinnit ja tarkastukset. Kaikilla hitsaajillamme on SFS-EN 287 lisenssit.

Lue lisää

MIKSI TEHDÄ TÖITÄ KANSSAMME?

Tavoitteenamme on aina ylittää odotukset. Tuotamme palvelua, joka täyttää korkeimmat laatuvaatimukset ja meidät tunnetaankin alan parhaimpana hitsauksen toimittajana.

Ylivoimatekijät